Dagordning | |
  Nämnden för Kostsamverkan_2015-10-01_dagordning.pdf | | |
Samtliga handlingar inför sammanträdet. |
| | |
Inledning och protokollsjustering |
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | | |   |
1 Justering av närvarolistan |
|
Ordförandens förslag:
1. Närvarolistan fastställs.
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | | |   |
2 Godkännande av dagordning |
|
Ordförandens förslag:
1. Godkännande av föreliggande dagordning med följande förändringar.
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | | |   |
3 Protokollsjustering |
|
Ordförandens förslag:
1. Anna Hed utses att jämte ordföranden justera protokollet. Ordföranden överlämnar efter egen justering till justeringsmannen. Justering ska vara klar inom 14 dagar.
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | | |   |
Informations- och anmälningsärenden |
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | | |   |
4 Information |
|
Ordförandens förslag:
1. Informationen bilägges protokollet.
Information lämnas om:
A) Verksamhet Se bilaga.
B) Personal Se bilaga.
C) Ekonomi Se bilaga.
I ärendet redovisas följande handlingar:
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | | |   |
Beslutsärenden |
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | | |   |
5 Delårsbokslut, tertial 2, 2015 |
Diarienummer: LD15/01742 |
Ordförandens förslag:
1. Att godkänna redovisat delårsbokslut för tertial 2, 2015
Sammanfattning:
Det ekonomiska resultatet för Nämnden för Kostsamverkan uppgår till -0,9 Mkr efter årets två första tertial. Årsprognosen har justerats ytterligare, och beräknas nu till -1,3 Mkr. Justeringen avser en felbudgeterad hyreskostnad för Brickdukningen, samt Restaurang LaRätt som över tid haft svårighet att uppnå ekonomisk balans.
I ärendet redovisas följande dokument:
A) Beslutsunderlag
B) Periodrapport FV 84, tertial 2, 2015
I ärendet redovisas följande handlingar:
| | |
| | |
| | |
Det ekonomiska resultatet för Nämnden för Kostsamverkan uppgår till -0,9 Mkr efter årets två första tertial. Årsprognosen har justerats ytterligare, och beräknas nu till -1,3 Mkr. Justeringen avser en felbudgeterad hyreskostnad för Brickdukningen, samt Restaurang LaRätt som över tid haft svårighet att uppnå ekonomisk balans.
I ärendet redovisas följande dokument:
A) Beslutsunderlag
B) Periodrapport FV 84, tertial 2, 2015 | | |
| | |
| | | |   |
6 Delegeringsbestämmelser 2015 |
Diarienummer: LD15/03104 |
Ordförandens förslag:
1. Att fastställa de nya delegeringsbestämmelserna fr o m 2015-10-01.
Sammanfattning:
I ärendet redovisas följande dokument:
A) Beslutsunderlag
B) Delegeringsbestämmelser
I ärendet redovisas följande handlingar:
| | |
| | |
| | |
I ärendet redovisas följande dokument:
A) Beslutsunderlag
B) Delegeringsbestämmelser | | |
| | |
| | | |   |
7 Inlaga från Dalarnas sjukvårdsparti |
Diarienummer: LD15/03162 |
Ordförandens förslag:
1. Att nämnden ställer sig bakom svar på inlagan enligt bilaga som godkänns.
Sammanfattning:
Sammanfattningsvis är vår bedömning att verksamheten inom Kostnämnden följer såväl avtal som de riktlinjer som finns på området.
I ärendet redovisas följande dokument:
A) Beslutsunderlag
B) Inlaga
C) Svar
I ärendet redovisas följande handlingar:
| | |
| | |
| | |
Sammanfattningsvis är vår bedömning att verksamheten inom Kostnämnden följer såväl avtal som de riktlinjer som finns på området.
I ärendet redovisas följande dokument:
A) Beslutsunderlag
B) Inlaga
C) Svar | | |
| | |
| | | |   |
8 Mötesplanering 2016 för Nämnden för Kostsamverkan |
Diarienummer: LD15/01532 |
Ordförandens förslag:
1. Fastställer mötesdagar för 2016
Sammanfattning:
Sammanträdesdatum (kl. 13-15)
Torsdag 18 februari
Torsdag 26 maj
Fredag 30 september
Torsdag 8 december
Ordförandeberedning (kl. 13-15)
Tisdag 9 februari
Torsdag 12 maj
Fredag 16 september
Torsdag 24 november
I ärendet redovisas följande dokument:
A) Beslutsunderlag
I ärendet redovisas följande handlingar:
| | |
| | |
| | |
Sammanträdesdatum (kl. 13-15)
Torsdag 18 februari
Torsdag 26 maj
Fredag 30 september
Torsdag 8 december
Ordförandeberedning (kl. 13-15)
Tisdag 9 februari
Torsdag 12 maj
Fredag 16 september
Torsdag 24 november
I ärendet redovisas följande dokument:
A) Beslutsunderlag | | |
| | |
| | | |   |
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
|